dilluns, 27 d’agost del 2012

OSASUNA

He estat a punt de fer del típic culé que critica l'equip quan només porta quatre dies jugant, però sant Messi ha fet allò que només sap fer ell i hem acabat guanyant el partit contra l'Osasuna. Tot i això, puntualitzacions a fer, a part d'haver jugat fatal:
- Cesc: ens queixàvem dels diners que vam pagar per l'Overmars, fins i tot per l'Hleb... però ai, ningú s'atreveix a dir que és una vergonya el què es va pagar pel Cesc si ho comparem amb el què ens aporta? En aquest equip és un més i prou.
- Jordi Alba: sort ha tingut de la passada del segon gol del Messi, perquè no m'acaba de caure bé (sobretot després de veure'l a les Olimpíades i al gol navarrés)
- Comentaristes de la tv: Increïble... no es pot ser més anti-culé quan haurien de ser imparcials... és que ni el Jordi Grau és tan descarat. Els seus comentaris contra el Barça eren de jutjat de guàrdia! I clar, no pots posar la ràdio perquè et fas un embolic de mil dimonis.
- Àrbitre: ja està content. E dos partits, ja és el primer àrbitre que expulsa en Tito Vilanova (des que és primer entrenador). Es veu que ha protestat... Llavors, per aquesta regla de tres, en Mourinho hauria de ser expulsat a cada partit, no?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada