dilluns, 12 de novembre del 2012

COGNOMS

Ja estem immersos en la campanya electoral del què diuen que són "les eleccions més importants de la història de Catalunya".
Bé, no sé si seran les més importants, però sí que està clar que aquesta vegada ens hi juguem molt més que no pas el típic repartiment de poder entre una colla de gent que té més ganes de guanyar diners que no pas de treballar de debò i sense enganys pel país.
Des de la Diada ja s'han comentat diversos estirabots provinents de l'estat opressor, i és d'esperar que a mesura que passin els dies, aniran a més. un dels més celebrats ha estat el de la "catalanització dels cognoms" per part del PP.

Tenen tota la raó del món: ja n'hi ha prou de gent dient-se Arroyo, Céspedes, Chico, Escamilla, Gordillo, Quesada i Viñas! A patir d'ara seran Rierol, Gespes, Vailet, Esllitet, Grassonet, Formatjada i Montsolís!
Mare de Déu! El que és increïble és que hi ha gent que se'ls creu... això ho diu tot de la cultura dels seus votants i simpatitzants...
Però calma, no passa res... aquest video ha estat visionat per més de 40.000 persones. Però el que realment  està al cap dels catalans, i demostrem així el nostre tarannà, és que els videos dels "Mas style" ja superen els dos milions de visionats. Així és Catalunya...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada