dimecres, 31 d’octubre del 2012

DRET DE VAGA (TMB 3ªpart)

Em sap greu repetir-me. Sembla que m'agafin ja els vicis de la gent de més edat que sempre expliquen el mateix... però és que és increïble (TMB I i TMB II)
Els treballadors de TMB segueixen segrestant la gent del carrer amb total impunitat. Sí, sí, ja sé que els treballadors tenen dret a fer vaga, que defensen els drets que els seus pares i avis van guanyar amb suor i sang, bla bla bla, bla bla bla...
Però és que la gent del carrer també pateix, i no faig referència a les aglomeracions, a les cues, a les llaunes de sardina que han estat els metros d'avui, ni a les estacions tancades, ni als desmais, ni a la incomoditat pe a embarassades, gent amb cadires de rodes, crosses, etc...
Hi ha un 25% de gent que no té feina, i que segur que molts (tampoc tots, no ens enganyem) es canviarien pels treballadors de TMB. Els hi han tret la paga de Nadal? Sí, com a molta altra gent. Que els han tret privilegis? Sí, com a molta altra gent.
Llavors, cal sortir a queixar-se i a lluitar, però en la direcció correcta.
No em vull ni imaginar què passaria si els mestres decidissin també fer vaga un cop cada quinze dies... Ens lapidarien!!!! Llavors, perquè ells sí poden? Es queixen que les retallades dels polítics afecten a la gent del carrer, doncs ells fan el mateix!
SERVEIS MÍNIMS = CERVELLS MÍNIMS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada