diumenge, 7 d’octubre del 2012

ALEA JACTA EST

En aquest mateix moment estem enfilant la Ronda de Dalt per anar cap al concurs de castells. Ja és la sisena vegada (consecutiva) que hi anem, i sempre és una sensació especial. La que vas com a primera vegada, la que vas com a cap de colla, la que vas amb ganes de descarregar el 4 de 8, la que vas amb la intenció de sortir amb el cap ben alt, la que vas amb tranquil·litat de que tot anirà bé...
I així fins avui, en que anem a concurs amb uns nervis com mai. I és que les ganes de descarregar el dos de vuit amb folre queden solapats per la gran il·lusió. La il·lusió de quan sentim el cap de colla diem en una actuació: "sisens amunt".
Avui, 7 d'octubre de 2012, els Castellers de la Vila de Gràcia, aquella mateixa colla que un 4 de juliol de 1997 ens sentíem dir: "Per què no us dissoleu i us ajunteu amb Barcelona"; la mateixa colla que en una actuació amb Castellers de Vilafranca desmuntava un 4 de 5 net... Aquella mateixa colla, amb moltes alegries després d'aquests fets, portem a plaça el primer castell de 9 pisos de la nostra història.
Som-hi nanos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada