dijous, 18 d’octubre del 2012

HOMO HISPANICUS

Segurament heu sentit les declaracions de l'Esperanza Aguirre (no havia plegat, aquesta?), dient que "España es una nación con 3.000 años de historia".
M'agrada com l'escola del senyor Wert es va ampliant amb noves mostres de cultura i rigor històric. Algú li hauria d'explicar a aquesta senyora que això que diu és tremendament fals. Amb una mica d'estudis, sabria que ja existien homos hispanicus fa 30.000 anys (es deuria deixar un zero). Convivien amb els homo neanderthalis, tot i que no tenien bona relació.
I és que es veu que els neandertals treballaven de sol a sol i després donaven gran part del què havien caçat als hispanicus. També es diferenciaven en què els neandertals caçaven mamuts, mentre que els hispanicus els provocaven i després els feien passar per sota d'un tros de tela blanca. Com que sovint el mamut passava per sobre l'homo, aquella tela blanca es tornava vermella (i va quedar així per a la posterioritat).
Finalment, van evolucionar de manera diferent; el neandertal va anar passant etapes fins l'homo sapiens, mentre que l'hispanicus... bé, de fet és que encara no ha evolucionat i segueix sent tan primitiu com llavors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada