dimecres, 3 d’octubre del 2012

ESCOLES INDEPENDENTISTES

No passa dia que no tenim una declaració sorprenent des de l'estat espanyol respecte el nostre país. Se'ls hi està anant la castanya, però de molt!!!
I és que deuen veure que se'ls escapa la situació de les mans i degut a la seva ment imperialista i colonial, les seves paraules no fan res més que excitar més el personal, fer guanyar adeptes a la causa catalana i fer el ridícul.
Ara resulta, segons la màxima autoritat en educació a Espanya, el ministre Wert, que l'independentisme creix degut al model lingüístic de les nostres escoles. Increïble! És que em fan ganes de realment treballar per la causa des dels més petits. Ja m'agradaria que això fos veritat, i no haguéssim de dissimular tant!!!
Com diu el politòleg Roger Buch: L'escalfament del planeta és degut als nens catalans què a P3 cantaven Sol, solet". També deu ser culpa de les escoles catalanes: la crisi, el terrorisme, els tsunamis i la mala relació entre Ramos i Mourinho!
També corre per internet un video d'una àvia extremenya que viu a Catalunya que contesta al president de la comunitat d'Extremadura, un altre il·luminat, que vol que els extremenys que viuen aquí tornin cap a allà.
I només em faltava sentir que en un debat d'Intereconomía, l'Alícia Sánchez Camacho era la que posava ordre i serenitat en els comentaris anti-catalans!!!
Per no parlar dels militars i l'Alejo Vidal-Quadras... aquests sí que no mereixen ni dues línies...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada