dimarts, 23 d’octubre del 2012

90 MINUTS MÉS L'AFEGIT

Amb dos mesos de competició a l'esquena, potser ja va sent hora de fer algun comentari sobre aquest Barça. I què es pot dir? Champions, 3 partits guanyats de 3; lliga, 7 guanyats i un empatat de 8. Imbatuts. Líders a les dues competicions.
Però som culers, així que... no, no em convenç. Em recorda aquell any que el Madrid de Del Bosque va guanyar la Champions i el van fotre fora perquè avorria i no tenia glamour. Estem guanyant, sí, però jo a l'equip no el veig com sempre. No es pot negar que juguen i intenten fer gol fins l'últim minut (i així ha passat unes quantes vegades ja aquesta temporada), però em sembla que és evident que els jugadors no estan tan entonats com abans, no hi ha tanta fluïdesa i enteniment entre ells. Esperem que de mica en mica es vagin posant les piles i arribin els automatismes que provoquen aquell futbol desbordant.
En Tito haurà de vigilar força i ser més coherent entre allò que diu i que fa. Diguè: "Si hi ha baixes i no hem fitxat, és perquè tenim el planter". Doncs potser més oportunitats a Bartra i menys Songs i Adrianos de centrals, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada