dissabte, 22 de setembre del 2012

TMB (Tenen Molta Barra)

"Tots movem Barcelona", "Mou-te amb TMB"... eslògans que volen incentivar l'ús del transport públic a Barcelona. Doncs penso que aquest "Tenen Molta Barra" els escau més bé.
No fa massa, comentava que aquest curs escolar es preveia calent, però que calia buscar maneres imaginatives de queixar-se sense perjudicar terceres persones que no en tenen cap culpa. Doncs aquesta idea es podria generalitzar a tots els sectors.
Però no, els treballadors de TMB volen continuar fent aquesta vaga dilluns, dia de la Mercè, i així setmanalment. Però què es pensen?
Que no saben que els responsables de tot plegat no van en metro ni en autobús? Cal tocar els nassos a les persones que com ells, estan patint la mateixa situació? Cal que les famílies que vagin a celebrar la festa Major es vegin atrapades per un col·lapse monumental?
I després, apareixen els il·luminats que recomanen que la gent es mogui a peu, com si visquéssim en una vila de quatre cases...
No hi ha dret, i l'únic que aconsegueixen és que gent normal pensi que els donin pel sac a ells i a les seves reivindicacions! Que per molta raó que tinguin, no poden perjudicar el poble d'aquesta manera. Primer ens apugen contñinuament els preus, i ara això... Sempre perdem els mateixos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada