dimarts, 4 de desembre del 2012

OLE TU!

En un dia que tothom parla de l'espanyolisme del senyor Wert, vull trencar una llança d'atenció sobre un altre personatge que sembla que últimament ha pres algunes substàncies psicotròpiques. Em refereixo a en Benet XVI, el Papa de Roma, el Ratzinguer Z.
Ha escrit un llibre (o almenys això diu) sobre la infància de Jesús. Després de dir que a l'estable no hi havia ni bou ni mula, ara resulta que els Reis Mags, venien d'Andalusia. Aquesta sí que és bona! Després ens estranya que personatges estil "Wert" diguin que Ponç Pilat o els seus soldats romans havien nascut a Catalunya...
Sempre hi ha el típic que diu que no es pot dir que vinguessin d'Andalusia, perquè encara no existia. Però clar, tampoc és cert, perquè no fa massa, una altra ment brillant (Esperanza Aguirre), va dir que Espanya té 3000 anys d'història! Així que els números quadren, no? Ja veiem que tot és un complot pro-espanyol (s.c.)
Doncs res, ja teniu els tres Reis, que com que els noms de Melcior, Gaspar i Baltasar eren inventats, doncs no passa res, ja els podem anomenar Curro, Paquirrín i Bertín. I què li van portar al nen Jesús? Doncs gaspatxo i unes castanyoles. per cert, el bou sí que hi era, el què passa és que els reis se'l van emportar per tal d'inventar-se la Fiesta Nacional un cop arribats de nou a la seva terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada