dimarts, 7 d’octubre del 2014

5 QUÈÈÈÈÈÈ?

Després d'una matinada amb trons i llamps, amb aigua i més aigua i més aigua, el sol va sortir. Va sortir i ens va il·luminar com no ho havia fet mai.
Set concursos després, per fi, els Castellers de la Vila de Gràcia van sortir de la Tarraco Arena Plaça amb el cap i l'escut ben alt. I no només per haver signat de nou la seva millor actuació en poc més de dues setmanes, sinó perquè vam quedar ni més ni menys que cinquens.
L'actuació, per tots coneguda: 3 de 9 amb folre, 4 de 9 amb folre i 3 de 8 amb l'agulla. Això és el què sabíem fer i així va ser. Un 4 rebregat, però coi, és que és un 4 de 9 amb folre, dimonis!!! Amb aquest programa, si tothom feia el què tocava, ens esperava un novè lloc. Però Barcelona no va provar el 3 de 8ag ni el 9 de 8; Sants va carregar el 4 i es va ti
rar pel cap el seu primer castell emmanillat; la Joves de Valls, que va equivocar l'estratègia i es va quedar amb dos castells; i Capgrossos, que va carregar el 3 de 9f i també va ensopegar amb la torre emmanillada. Les errades de les altres colles ens van catapultar cap a un sorprenent 5è lloc, cosa que ens afalaga i ens omple d'orgull, i no ho negarem certa incredulitat pel moment dolç que viu la colla. Quantes hores d'assaig que hi ha al darrere d'aquest triomf!
Per altra banda, quin concurs! Caigudes molt lletges en general, però quins castellassos! Tres 3/10fm carregats, dos 2/8sf carregats, dos 4/9fa, un 3/9fa, dos 5/9f, un 9/8... Tothom al màxim i donant-ho tot per seguir fent del món casteller un exemple de treball i superació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada