dijous, 2 d’octubre del 2014

VIGÍLIA DE CONCURS

Any  parell... principis d'octubre... sí, les matemàtiques no fallen: arriba el XXV Concurs de Castells. I aquest any... ui, aquest any... mireu que hi hem anat de mil maneres (amb il·lusió, amb respecte, amb por, amb ganes...) però aquest any hi anem amb el cap ben alt i amb la intenció de seguir demostrant la bona feina de la colla.
Fa només una setmana, completàvem (un cop més) la millor actuació de la història de la colla (3 de 9 amb folre, 4 de 9 amb folre, 3 de 8 amb l'agulla i pilar de 7 amb folre). Increïble... és que costa de creure, no ens enganyem. Per tots els que hem viscut la colla des dels seus inicis, difícils, plens de decepcions, és catàrtic fer una actuació com aquesta o com totes les que hem anat fent des de fa més d'un any.
Però és que a més a més, la de la Mercè va ser la millor actuació que ha fet mai una colla de Barcelona! I la vam fer nosaltres! No cal dir res més. Segurament quedarà superada en breu per Sants, però aquesta dada sempre quedarà per a l'estadística i la història.
Aquest diumenge, concurs. Des d'aquell 1998 i 2000 que hi vam anar a ajudar Sants; des del 2002, la nostra "primera vegada", carregant el primer 4 de 8; des d'aquells 2004, 2006 i 2008, que sortíem amb el cap cot per no poder completar mai el carro gros; des d'aquell 2010, que sense fer res destacable, per fi vam poder comptar els castells per descarregats; des de l'últim concurs, el 2012, quan vam quedar setzens de dotze colles...
Justament farà dos anys dels nostres ben plantats primers intents de castell de nou. I arribem amb una tranquil·litat tremenda. Però el concurs és el concurs, i les pessigolles en entrar al TAP, els nervis abans de cada castell seguiran sent com els del primer dia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada