diumenge, 28 de setembre del 2014

UNA ALTRA OPORTUNITAT PERDUDA

I jo que em pensava que podria escriure sobre l'actuació dels castellers a la Mercè, o altres temes, i poc més de 24 hores després, he de tornar a fer referència al procés...
Llavors és quan surten aquells que diuen que ja n'estan tips, que s'estan cansant de sentir sempre el mateix, que no es parli de res més... I jo els pregunto:
- És que no us adoneu del moment que estem vivint? No us adoneu que estem davant de l'oportunitat de fer un país nou? De veritat no veieu que estem vivint uns mesos històrics? Ens juguem el nostre present i el nostre futur! Com podeu estar cansats? Això no és bufar i fer ampolles, no hi ha cap vareta màgica que d'un dia per l'altre faci que tot sigui nou i diferent. Això és llarg i cabdal per a les nostres vides, i si dura x mesos, que els duri, perquè això no tornarà a passar en anys! És ara o mai! No estem parlant de cap tema banal, estem intentant construir un país nou i lliure!
Al què anàvem... Ahir, amb el decret acabat de signar, entrevista de la Mònica Terribas al president Mas. I avui, encara més important, l'entrevistava l'Ana Pastor de La Sexta per a tota Espanya. Quina gran oportunitat d'explicar als espanyols com és que hem arribat fins a aquí i a fer-los entendre que per fer la consulta no passa res de res. 
I què ha fet aquesta periodista? Un tercer grau al president. Cada vegada que el Mas mirava de fer entendre perquè passava això, o mencionava els milions de persones que hi havia al darrere, o la unitat parlamentària sobre la consulta, la periodista sortia una vegada i una altra amb el mateix. I que si el Pujol, que si les retallades... que també, però justament emulant al ecs-honorable, "avui no tocava". Quina ocasió perduda de fer periodisme imparcial i dir totes les coses sobre el moment en què vivim... 
Tenen una bena als ulls i no se la pensen treure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada