dilluns, 1 de setembre del 2014

LA GALLEDA

La veritat és que estic ja una mica tip del tema de la galleda d'aigua freda, l'ice bucket challenge. I que no s'entengui malament. Tot el què sigui recaptar fons per lluitar contra una malaltia és positiu, però d'això a convertir-ho en aquest espectacle on no passa dia que algú ho fa, la veritat, és que comença a cansar. La veritat és que som poc originals i ens agafem a les modes d'una manera bestial, i això demostra com estem d'absorbits pels mitjans de comunicació i les xarxes socials.
Ara ja comença a sortir gent que pateix de debò, perquè no tenen accès a l'aigua potable, posant-se les amns al cap i indignant-se de com s'ha convertit tot això en aquesta farsa. Si a més, sabessin la quantitat de get mediàtica (i no), que es llencen l'aigua i després s'obliden de fe la donació contra l'ELA!!!
Semblant, però en un altre camp, hi ha tota la informació sobre l'ebola. Milers de morts. Després surt la
gent de camp i et diuen que cada any moren milions per malària i no surten per la tele. Malaltia eradicada al primer món. Per què no al tercer? I així tantes i tantes injustícies.
Tornant a la galleda, el què deia. Potser que parem, no? Que la gent doni els diners que vulgui i pugui, però que deixin de fer el pallasso. Total, la gent que té els diners i poder per ajudar de debò, seguiran sense fer-ho per moltes galledes d'aigua gelada que es tirin pel cap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada