divendres, 12 de setembre del 2014

ESCOLTA ESPANYA!

No és pas un clam, aquest "Escolta Espanya"... Bàsicament perquè Espanya no escoltarà de cap de les maneres. Segueixen sords, cecs, i ignoren la voluntat de milions de persones. Viuen immersos en les seves pròpies mentides, en la seva història, la seva visió colonial del món. I no poden acceptar perdre Catalunya, perquè saben que sens e nosaltres, deixaran definitivament de ser res més que un país a l'alçada, amb tots els respectes, d'Albània, Xipre i companyia. Som de la seva propietat i prou. Voler comparar dues demostracions populars com les d'ahir (segons G.U., 1.800.000 persones enfront de 7.000). Hi ha un comentari que trobo molt encertat que diu: "Mireu si és silenciosa la seva majoria, que no van ni a Tarragona." Bé, sense comentaris.
De la Diada històrica d'ahir, no afegiré res de nou. Tots sabem la transcendència del moment, la importància del què vam fer. La pilota és ara a la teulada dels polítics. La unitat reclamada pels organitzadors i per tots els que hi érem i els que no... seran capaços els membres del Parlament d'aconseguir-la? Es deixaran de punyetes? Ahir a la V hi érem tots: de dretes, d'esquerres i del centre; indignats i conformistes; radicals i assenyats; verds i altres que el medi ambient els importa menys que les seves sabates; amics d'Israel i amics de palestins; capitalistes i comunistes... Però tots ens vam unir per formar una senyera que indica que volem votar el 9N i GUANYAR. Els polítics han de ser, com va dir la Carme Forcadell, dignes del poble que els ha votat i dels que no. Ells sí que han d'escoltar i seguir el procés endavant. Nosaltres hi som, ho hem començat i ho volem acabar. A les seves mans està que el poble els faci costat i recobrin una mica de confiança o que se'ls enterii definitivament i això acabi sent una batalla campal.
Noslatres hem complert. Tots hem vist les imatges. Qui ho vulgui entendre, que ho faci. I qui no, potser necessita un trasplantament, oi Marianu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada