divendres, 5 de setembre del 2014

UNA SETMANA

D'aquí només una setmana ja s'haurà fet. Un enorme mosaic amb milers de persones formant una V amb els colors de la Senyera hauran omplert dues de la avingudes més important de la ciutat de Barcelona. La Diada del 2014, igual que les dues anteriors, haurà passat a la història i esperem que compleixi amb el seu objectiu: ser l'empenta definitiva per tal que el procés d'independència del país vagi cremant etapes, i entre elles, la celebració de la consulta del 9N. 
No podem deixar que els polítics decideixin per nosaltres. És el poble qui ha iniciat això i ha des ser el poble qui segueixi estirant del carro. l'onze de setembre no fallarem. Hi serem gairebé tots i ensenyarem al món la nostra voluntat.
Mentrestant, a les Espanyes continuen el seu propi procés, el de negació de tot. Sabem que després de Pujol, voldran liquidar algun altre líder. No passa res. En posarem un altre. No han entès que això no és cap mania dels de dalt, al contrari. I no ens poden fer callar a tots.
Que vagin prohibint actes culturals com el de Victus a Holanda. Segur que ara uns quants holandesos entenen el perquè volem marxar. Que segueixin mentint, que segueixin atacant. Nosaltres hem de seguir el nostre camí amb decisió, confiança, il·lusió i esperança que en poc temps les coses canviaran. 
Els petits anècdotes es van multiplicant arreu, i per molt petits que siguin aquests granets, al final formen una platja. Un granet més, la cantant Merili Varik que ens dedica una cançó:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada