dimecres, 19 de novembre del 2014

QATAR, EL NOU PARADÍS

Avui s'ha fet pública la seu que acollirà els mundials d'atletisme del 2019. Es faran a Doha, a l'estat de Qatar. Molt bé. Ehem... També s'hi farà el mundial de futbol del 2022... Des del 2004 també hi té lloc una de les curses del campionat de motociclisme.
Caram! Està molt bé per un país que té menys extensió que Suazilàndia, Yibuti o Fiji! Ens hem de treure el barret per com els dirigents d'aquest emirat han aconseguit el què molts altres països i estats més preparats que ells no poden ni somiar. Fa gràcia perquè l'elecció de Qatar com a seu organitzadora del mundial de futbol està sota sospita per suborns als membres electors, i enmig de tot aquesta inspecció, va i tenen els sants collons (perquè no és pot dir d'altra manera) de donar-los també el mundial d'atletisme.
Ep, que no s'entengui malament! A mi m'és igual allà on es facin aquestes competicions. El què em molesta és veure com la corrupció segueix instaurada al capdamunt de tots els estaments polítics, esportius, comercials de tot el món, i com se'n riuen a la nostra cara, mentre uns quants es van enriquint sense cap mena de mania. Senzillament em fa vergonya i fàstic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada