dijous, 20 de novembre del 2014

CÍNICS

Quan el passat dijous veia la paròdia de la pel·lícula "Der untergang" a Polònia, ja vaig ser conscient de què em trobava davant d'un dels millors gags de la sèrie de tv3 des dels seus inicis. La veritat és que darrerament ho estan clavant. Boníssim.
Les primeres crítiques no es van fer esperar, però què hi farem... ja se sap que el sentit de l'humor no és precisament una característica de la personalitat espanyola.
Però quan ahir llegia que el PP demana responsabilitats al CAC per aquest fragment, per banalització del nazisme... El seu portaveu, Enric Millo diu entre altres coses: "Plantejaments com aquests, que s'aparten de la democràcia, que comparen moviments democràtics amb totalitaris, que són una apologia directa o indirecta a la violència i que fomenten l'odi i el menyspreu són inacceptables, intolerables i indignes d'una TV pública" i també "Nosaltres sempre ho hem condemnat i censurat, i ara volem que es rectifiqui i es corregeixi perquè mai més es pugui repetir".
Però com es pot ser tan cínic, mentider i fals? Justament es queixen ells perquè comparen en un programa d'humor que es caracteritza per riure de totes les formacions i personalitats de l'actualitat política... ells que ens han insultat desenes de vegades comparant-nos amb els nazis! I ho deien en rodes de premsa, mítings, entrevistes, xerrades... no era cap programa de ficció humorística! Ells ens ho deien de veritat! Ells, que en el seu partit tenen militants i regidors que es fan fotos amb esvàstiques! Ara vénen amb aquestes? 
Què fomenta més l'odi? Un acudit o un insult dels seus? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada