divendres, 11 de setembre del 2015

EL PUNTER ARRIBA PERÒ NO S'ATURA

No ho neguem. Hi havia dubtes. Cinquena mobilització seguida demanant el mateix (em permeto comptar la del 2010). Ambient enrarit per la proximitat de les eleccions. Temps insegur. Ritme lent d'inscripcions. Gent que potser hi aniria però per culpa del partidisme no ho fa. Hi havia dubtes. Però a l'hora de la veritat, ho hem tornat a aconseguir.
La Meridiana a tope, i l'escenografia, més o menys, ha funcionat a la perfecció. A mi personalment, em va agradar més els reptes del dos anys anteriors; penso que eren més complicats. Però enguany lluitàvem contra els dubtes, i no ho neguem contra gent de casa. Ara ja està. milió i mig de persones al carrer, tots il·lusionats i demà dissabte.
Els nervis no estan en el dia d'avui. Els nervis vénen per les eleccions. I suposo que per això fa més mal sentir les declaracions de la gent d'Unió, Podemos i companyia. Iniciativa ja no existeix. Els socialistes estan en una altra lliga, i fan pessigolles. I els espanyolistes declarats (PP i C's van a la seva). Per cert, aquesta Arrimadas sembla que vulgui ser més espanyola que la Soraya!!
Però la gent d'Unió i aquests del Catalunya sí que es pot, em fan molta ràbia. Amb les seves frases de l'encaix amb Espanya uns i del referèndum pactat els altres. Ostres! És que no ho veuen? Senten el què diuen els que seguiran tallant el bacallà a Espanya? No hi ha res a fer! Llavors, per què segueixen venent coses que mai passaran?
Opció 1: saben que España no pactarà mai, però juguen a a aquest joc per estar a primera fila de la foto quan s'acabi amb els catalanistes. Doncs bé, d'això se'n diu ser uns mentiders i estafadors.
Opció 2: de debò es creuen el què diuen. D'això se'n diu "tontos del cul".
De la diada d'avui, poca cosa més a dir. Les imatges parlen per sí soles un cop més. La Diada de debò d'aquest any, tindrà lloc el 27-S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada