dilluns, 14 de setembre del 2015

JA HA ARRIBAT EL DIA

14 de setembre de 2015. Ja ha arribat el dia. Comença el curs escolar amb els nens i nenes a tot Catalunya. En altres entrades ja havia comentat que justament ara fa 20 anys del meu primer curs, en un llunyà 1995. Segur que el dia abans de començar estava dels nervis. No ho recordo, però posaria la mà al foc. Des de llavors, el dia abans de començar les classes ha estat sempre un dia especial, ja que el cap et porta involuntàriament, una vegada i una altra, a pensar en com serà aquest primer dia.
És veritat que quan repeteixes grup de nens, la tensió és molt menor, ja que és el retrobament després d'unes llargues vacances; mentre que quan vas a conèixer uns nous nens i nenes, el nerviosisme és molt més gran.
Ara bé, aquest curs és diferent. Tot i repetir grup, durant tot el diumenge he tingut el cor en un puny, he notat els batecs més ràpids de l'habitual i diverses emocions m'han anat circulant per tot jo. Demà, aquesta setmana i la següent, seran uns dels dies més especials, durs emocionalment però segur que enriquidors que hauré viscut fins ara a l'escola. El retrobament de tots plegats, sabent que aquell amic i company que esperàvem no jugarà mai més amb nosaltres, serà molt especial. Tothom diu que els nens ho viuen diferent, que ens sorprendrà la maduresa amb la que afronten els sotracs de la vida. Segur que sí. Però el cor i el cap em van a mil cada vegada que penso en aquests dies que viurem a partir d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada