dijous, 29 d’octubre del 2015

CAPÍTOL 749

Un mes després de les eleccions del 27S, alguns creuen que estem estancats; d'altres que això és un guirigall... Hi ha opinions per a tots els gustos. La veritat és que si mirem de fer veure que no hi haguessin desacords entre Junts pel sí i la CUP, déu n'hi do tot el què ha anat succeint en aquest dies.
Comencem pel què no ens agrada. De veritat després de tants esforços de tanta gent, de tanta mobilització i de tanta història, no es posaran d'acord per designar un president de la Generalitat? Jo no sóc pas de Convergència, ni votaria en Mas en unes eleccions ordinàries, però és de justícia dir que té bona part de culpa de què haguem arribat fins aquí, i que sort n'hem tingut que hagi donat la cara. Això sí, si ha de ser el motiu pel qual ho enviïn tot a can pistraus, doncs bon vent! Que hi posin un altre President i que en Mas segueixi treballant des d'un altre càrrec. tampoc hi podem renunciar a ell, almenys fins que no siguem independents, tant si agrada com si no.
Fets que ens indiquen que anem bé:
- la imputació del mateix Mas, Rigau i Ortega pel 9N i tot el xou dels jutjats. Bona mostra de què encara pensen que tot és una dèria seva. Quina mania! Dos milions de persones sortint al carrer 4 anys seguits, només per aclamar-lo... o i tant! Ni que fos el mateix Gandhi! Que rucs que són!
- els 5 vots de més obtinguts per la Carme Forcadell en la votació de la presidència del Parlament. Aquests 5 vots són or!
- la declaració rupturista que han proposat Junts pel sí i la CUP conjuntament i que ha provocat un daltabaix a les espanyes. Ja ens tornen a amenaçar amb la suspensió de l'autonomia. Va, endavant!
- les sancions al Barça per l'exhibició de les estelades orquestrada pel PP dins la pròpia UEFA... és que no té nom!
- l'insult de PP i Ciudadanos al Parlament quan no van cantar l'himne de Catalunya a la sessió d'investidura de la mesa del Parlament. Així és com estimen Catalunya, no? Indignació, això és el què fan!
On serem d'aquí po
ques setmanes? Esperem que continuem avançant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada