dimarts, 2 de maig del 2017

OH HAPPY DAY

Ja fa molts dies que s'acabà una nova temporada de l'Oh happy day. Ha estat un pèl diferent de les altres edicions des d'un bon principi. Per part seva, enlloc de ser programa de tardor (acabant-se el desembre) ha estat d'hivern (acabant-se l'abril). Després, han eliminat els cors i han acceptat grups entre dues i sis persones màxims. Això provocava automàticament un canvi de registre. Sigui per una cosa o per l'altra, la il·lusió de passar una estona divertida i relaxada no era la mateixa que els altres anys. Però al principi només eren sensacions.
Quan va començar el programa, el què sobtava més va ser la nova presentadora, en substitució d'en Farelo. Tot i que ens vam anar acostumant, el xoc inicial va ser considerable, i en alguns aspectes, es perdia qualitat. a mesura que avançava el programa es va mostrar més distesa i no tan diva, cosa que ho va millorar, tot i que no del tot.
Com era previsible, el fet que hi haguessin força parelles, ho feia tot menys espectacular. La frase de que guanyarà "qui faci el millor espectacle", perdia tota la seva força i certesa. Potser guanyaria qui cantés millor, però no qui fes més espectacle.
Aquestes dues premisses només les complia un grup, les Sound Six, que per no perdre el costum, van quedar segones com sempre havia passat amb els meus favorits de cada edició. Eren les que cantaven millor i oferien espectacle.
Els guanyadors, els Friendship Sound, dos jovenets, van estar protegits des el primer dia pel jurat, i dies que se'ls havia de nominar, no ho feien. Potser cantaven bé, cosa que tampoc era tan clar, però sincerament, avorrien, no tenien xispa.
Els tercers, els Not Named, combinaven dies bons amb altres molt fluixos, però és que la qualitat dels participants d'enguany era baixa comparada amb altres anys, i algú havia de ser el tercer.
Segurament aquests tercers no ho haurien estat si no fos per la retirada de Le due donne, dues cantants d'òpera, molt dives, que cantaven perfecte però no trobaven e seu lloc i que això provocà la marxa d'una de les dues.
Van tornar a fer allò de repescar un grup eliminat. Això és horrorós. Si els has fet fora, doncs ho has fet i s'ha acabat. Després no és just que tornin quan han marxat altres grups que han estat al programa més dies. Ara bé, aquest cop els va provocar un bon problema, ja que ho van fer molt millor en aquesta segona oportunitat, i haurien d'haver ocupat el tercer lloc. Però clar, s'hauria notat encara més l'error d'aquesta opció de repesca que fan.
En definitiva, hem tornat a passar els dissabtes musicals, però no tant com altres vegades. Compte, perquè o recuperen sensacions i qualitat, o el programa es mor. 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada