divendres, 15 de febrer del 2013

ARRIBA TARD

Quan pensàvem que la broma de la fi del món del 21 de desembre de 2012 havia passat a millor vida, ens diuen que avui passarà un asteroide molt a prop de la terra. Bé, a prop, a prop, astronòmicament parlant, però diuen que no hi ha risc d'impacte (una entre 7 milions).
Doncs bé, resulta que als Urals russos els ha tocat la grossa, ja que se'ls caba de caure un bon meteorit a sobre. Esperem que no sigui res, i que els russos no facin allò que saben tant de dir mitges veritats (per a ells, a Txernòbil només va ser una revetlla de Sant Joan).
Les imatges i vídeos que arriben són força interessants. El que a mi em sorprèn en molt d'aquests vídeos, és la tranquil·litat de la gent (els que van en cotxe, els que són dins d'edificis no gaudeixen tant de l'espectacle). En aquests vídeos es nota la gent conduint, se'ls apareix el meteorit, els enlluerna, i res, segueixen conduint com si aquí no passés res.Ni tan sols un renec o exclamació, que encara que la facin en rus, segur que és prou entenedora.
I ara, a esperar que passi el gros, a veure si se'n van els núvols i podem veure alguna cosa. I que els astrònoms no hagin equivocat l'estadística...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada