dijous, 21 de febrer del 2013

LLUFA

Pensava quin podia ser el títol de l'escrit després del partit d'avui, i me'n venien força al cap. Però al final m'he decantat per LLUFA ja que això és el que han fet avui els jugadors del Barça en el partit contra el Milan.
Deia el Puyal: "Només han perdut quatre partits." Però clar, dos d'ells, extremadament transcendents, com la final de la Supercopa i avui aquest. Estem parlant de fer 3 gols al Milan i no rebre'n cap!!! Potser podríem arribar a mantenir la porteria a zero, però fer tres gols a aquest equip, si juga com avui... serà difícil. És clar que fa ràbia que ens guanyin d'aquesta manera, tenint una defensa de deu homes taponant tota l'estona la pilota; fins i tot els comentaristes espanyols deien que els aficionats italians haurien d'estar avergonyits de jugar així. Bé, és el mateix que ens va fer el Chelsea l'any passat, i ja sabem com va acabar. També fa ràbia el seu primer gol, després d'unes mans que cal ser cec per no veure-les.
Però la veritat, i alguns jugadors ho reconeixien, és que han jugat fatal, i que així, no passem l'eliminatòria.
El Roura deia: "Si algun equip té crèdit per remuntar, és el nostre." Però mirem estadístiques: quantes eliminatòries ha remuntat el Barça durant aquesta darrera època triomfant? No m'atreveixo a dir que cap, però sí que gairebé cap (Inter, Chelsea, Sevilla...) Quan el resultat d'anada ha estat dolent, hem fet LLUFA.
Però bé, tard o d'hora li hem de tornar al Milan el 4-0 d'Atenes, no? A veure si hi ha sort (i alguna cosa més), i ho fem d'aquí tres setmanes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada