dimecres, 19 de febrer del 2014

TORNA LA CHAMPIONS

Després de l'aturada de dos mesos de la Chapions League, han començat els vuitens de final amb al Manchester City - Barça.
La primera perla que ens ha deixat l'enfrontament va ser descobrir que en Touré Yayà encara se'n recorda de parlar català, quan va contestar en la nostra llengua a la roda de premsa. Alguns jugadors actuals del Barça encara n'han d'aprendre moooooolt. I avui al partit en Touré ha demostrat que va ser una pèrdua per l'equip; quin tros de jugador!
El Barça ha guanyat 0 a 2, cosa que deixa força encarrilada l'eliminatòria (molts hauríem firmat aquest resultat amb els ulls tancats). Llàstima que el primer gol, de penal, ha vingut després d'una falta del Busquets no xiulada, i a més, no era penal sinó falta fora de l'àrea. El Barça no hauria de guanyar així els partits. Podríem dir que ens han anul·lat un gol legal i no han xiulat un penal per mans que sí ho era, però, el nostre primer gol no hauria d'haver-ho estat, les coses com siguin.
Això sí, l'expulsió del jugador del City sí era merescuda. Almenys així hem estat jugant deu contra deu (cal comptar que en Cesc és el jugador que ens resta). El Barça no ha jugat del tot bé. Hem tingut sort que el City és un equip que juga molt a l'europea, perquè si hagués estat el típic equip anglès, ens n'hauria fet un parell. I sí, és un equip que s'assembla al Barça, poc anglès, ja que per moments, se sentia cridar més l'afició rival (aquest cop els culés) que no pas la seva pròpia afició.
I un últim apunt. ja pot ser bo en Ter Stengen o qui vingui a fer de porter, perquè costarà trobar algú tan bo com en Víctor Valdés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada