dilluns, 14 d’agost del 2017

DONCS SÍ, ES PODIA FER PITJOR

Porto força temps despotricant de la junta directiva del Barça. I no sóc només jo. Molts més aficionats, mitjans, experts... tots estan d'acord en què aquests directius, incloent-hi l'empresonat Sandro, han destruït el millor Barça de la història, només perquè odiaven el Laporta i per a fer-se rics a costa dels altres.
Totes aquestes veus, podrien haver fet que s'ho pensessin dues vegades abans de fer qualsevol moviment en el mercat actual, tenint en compte que els està a punt d'arribar una moció de censura. Doncs no. Ells segueixen a la seva. Els seus "xanxullos" de sota mà amb el mercat brasiler continuen fent mal (què dimonis va signar l'empresonat Sandro per haver d'estar encara fitxant mediocres!!)
Total, que els grans fitxatges en aquests moments són: Deulofeu (no era del Barça ja?), Semedo (Douglas segona part) i un tal Paulinho, que no va triomfar a Europa i està jugant a la Xina amb 29 anys. A Madrid es deuen estar partint la caixa. I més després del partit d'ahir de la Supercopa, on en dos contraatacs ens van deixar amb un resultat d'1 a 3 en contra.
Quin partit... En Piqué fent-se gol en pròpia porta i quedant retratat en els dos gols de Cristiano i Marco Asensio; Aleix Vidal desbordat; Deulofeu, més interessat en no perdre pilota que encarar el defensa; Suàrez al racó de pensar: quan no li passaven la pilota, tot era queixar-se de manera exagerada, i ell en va perdre unes quantes (una d'elles provocant el tercer gol blanc) i fent piscina en el penal a favor nostre; Messi tapat per Kovacic; els millors, Jordi Alba i Umtiti (no fa falta dir res més); i això que van arribar a expulasr el Cristiano i jugàvem contra deu! Quin desastre!
Sort que tenim Semedo i Paulinho... Per fitxar mediocres, tenim la gent de la Masia, que s'esforçaran igual o millor i surten gratis! El millor Barça estava ple de canterans! Però clar, és que el Barça B, ara que torna a estar a segona, s'està omplint de fitxatges de jugadors d'altres equips!! És absolutament kafkià el què està fent aquesta junta.
Pobre Valverde... amb aquesta cara i aquest panorama que té davant...
Ja m'ho temia. Amb els 222 milions de Neymar a la butxaca, podien fer-ho molt bé o molt malament. I ara per ara, no anem gens bé. Ja se n'han gastat 80 en mediocres! Com no espavilin, aquesta temporada pot ser una guerra civil en tota regla.
Per una banda, els inútils de la junta de Bartomeu, i per l'altra els aprofitats directius dels altres equips europeus, que demanen l'impossible pels seus jugadors. Quin dilema. Gastar-se aquesta milionada per salvar l'equip o no caure en bestieses i tenir un equip que ara sí, tanca definitivament el cicle més exitós de tots els clubs del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada