dilluns, 20 de novembre del 2017

SÓN TEMPS ESTRANYS

De tant en tant, molt de tant en tant m'assec un cop més per tal d'escriure una nova entrada d'aquest bloc. Tinc desats a esborranys un bon grapat d'esborranys (només els títols) de diferents temàtiques. Però no n'apareix cap. Tinc la sensació que publicar sobre pel·lícules, llibres, teatres i coses quotidianes, quan tenim 8 catalans a la presó i 5 a l'exili per haver posat les urnes de l'1 d'octubre i complir el què vam demanar aquell dia, juntament amb 2 activistes que han organitzat les manifestacions més pacífiques i multitudinàries d'Europa, doncs em sembla poc adequat al moment.
Han passat i segueixen passant moltes coses. Apart de la injustícia que representa tenir aquestes persones a la presó, sense judici, quan altres delinqüents campen pels carrers lliurement (corruptes, Urdagarins i feixistes d'ultradreta), hi ha els enèsims atacs a l'escola catalana, amb els suposats casos d'adoctrinament, que tan fàcil es poden rebatre, les facilitats per denunciar la gent, com feien els nazis amb els jueus; la invasió dels departaments de la Generalitat amb els espanyols que de mica en mica van arraconant el català; les contínues manipulacions i mentides respecte l'1 d'octubre per part dels ministres del PP i els seus assalariats dels mitjans de comunicació; la cacera de bruixes cap a qualsevol comentari que es publiqui a les xarxes i que aviat afectarà TV3 (quines ganes que li tenen)...
No hi ha dia que no sabem alguna cosa nova que ens indigni encara més.
Que difícil es fa seguir amb la vida de cada dia sabent tot això i ignorant què ens espera en el futur més proper.
Tot i això, vull seguir donant vida al bloc i procurant desconnectar quan la ment pugui fer-ho. Important exercici en aquests temps, aquests temps estranys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada