divendres, 28 de juny del 2019

NO ANEM BÉ

Ja diuen moltes vegades que no hem de mirar el què fa l'equip rival, que nosaltres hem d'estar pel què hem d'estar. Però clar, no deixa de ser preocupant. No podem evitar pensaments crítics i/o negatius mentre veus com el Madrid es va gastant milions i milions fitxant jugadors estrelles, bons jugadors i apostes futures. És evident que ells han d'anar per aquí ja que la temporada passada es van quedar sense el seu millor jugador, han fet una lliga pèssima, quedant a molts punts del Barça, i els han fet fora de totes les competicions de forma prematura i dolorosa. I amb l'impresentable que tenen de president, l'única manera de sortir d'aquest pou és gastant-se diners.
Però allò que dèiem, no? És igual el què facin, nosaltres ens hem de centrar en el nostre equip. I clar, llavors és quan et desil·lusions. Per ara, només tenim confirmat el fitxatge d'en De Jong, però no és cap notícia; l'abril ja es va anunciar, no hi ha sorpreses... I en tots aquestes setmanes que portem des que es va acabar tot, què ha passat? Res de res? S'ha anunciat algun fitxatge engrescador? No. A veure, sí que hi ha hagut un moviment. En Cilessen ha marxat al València (normal, porter titular d'Holanda a la banqueta, no és molt profitós per ell ni per ningú). I l'hem intercanviat, gastant-se 35 milions amb l'ex-porter txè, Neto. Així doncs, ens hem gastat 35 milions per un porter suplent. #us felicitofills
I agafeu-vos fort, que darrerament sona el retorn d'en Neymar... Que i ell vol tornar, que si el vestidor ho veu bé... A veure, si va marxar, com va marxar... doncs que es foti, no? No el volem pas! Apart de ser una gran aposta de futur: tornar a tenir la davantera de fa tres anys. Això sí que seria avançar, eh? La por és que no surt ningú de la directiva a desmentir la notícia.
I de rerefons, el serial Griezman. Un que l'any passat va dir NO al Barça i ara sembla que serà que sí... No sé, gent... Això realment, no pinta bé.
I la qüestió final, si vam guanyar la Lliga amb solvència, serà que tenim un molt bon equip, no? per què cal tocar res? Doncs perquè tenint aquest equip, NOMÉS hem guanyat la lliga. Un altre desastre a la Champions i l'apatia de la final de copa (i d'alguns partits) fan que veure jugar el Barça no apassioni gens ni mica. Per això cal renovar una mica, però amb cara i ulls. I apostar per la Masia, que el cicle guanyador estava format per gent de la casa! El problema és que els últims anys la cantera no s'ha cuidat com abans... Així que toca esperar a veure com acaba el mercat de fitxatges i creuar els dits per tal que la nostra directiva no faci un Florentinazo. Però pinta malament, perquè d'inútils, en són un bon tros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada