dilluns, 24 de juny del 2019

TOY STORY 4

Les vacances han començat amb una sessió de cinema familiar. L'escollida va ser la quarta pel·lícula de Toy story. La saga és força coneguda, va representar la irrupció de Pixar en el món de l'animació i va ser un fenomen de masses molt bèstia. Disney com no, ho va absorbir com va absorbint totes les franquícies més famoses de Hollywood.
Ara ja feia força anys de Toy story 3. Semblava que amb la marxa de l'Andy a la universitat, s'havien acabat les aventures de les seves joguines. Però ai las! Com diuen els castellans, "Poderoso caballero es don dinero", així que és igual els anys que faci, si cal fer una quarta part, doncs la fem i ja està. I aquesta setmana passada es va estrenar. Com no podia ser d'altra manera, en veure que la feien en català a 'Heron City (que ara es diu Som Multiespai), cap a allà hi vam anar. Segon dia de projecció, i sala pràcticament buida... Visca la gent que va a veure cinema en català!!. Si algun dia deixem Roquetes, veurem si seguim desplaçant-nos fins a aquí per veure-ho en català. Bé, segur que no caldrà perquè com que ja serem independents, tots els cinemes seran en català... 🙈
Anem per la peli. La pregunta que ens fem sempre quan veiem una segona, tercera, quarta, setena part és la mateixa:  "Calia?" I normalment la resposta és també sempre la mateixa: "NO". Però ja que hi som, doncs què ens ha semblat? A veure, pel·lícula de dissabte per la tarda, per passar una estona divertida i entretinguda. Amb moments divertits dins una trama ben senzilla. La nova nena de les joguines, crea un ninotet fent manualitats i aquest també pren vida amb les joguines. El fet de considerar-se brossa contínuament, provoca la separació d'en Woody de la resta, i a partir d'aquí, es va desenvolupant la història amb retrobaments i aventures diverses. Rius de tant en tant, i surt relaxat del cinema. Prou. Si algú vol veure alguna cosa més, no seria aquesta la pel·lícula escollida. Però per divertir-se uns minuts, doncs cola. En el fons, les joguines de Toy Story ja són part de la nostra cultura cinèfila, i ens fa gràcia veure'ls en acció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada