dimecres, 29 de setembre del 2021

INFUMABLE

Escric aquestes línies quinze minuts després del final del partit. El Barça masculí ha tornat a perdre a la Champions, aquest cop contra el Benfica, per 3 a 0. Això ja no es pot aguantar més. I em sap greu pel Koeman, perquè em cau bé, pobre home, però clar, cal canviar dinàmiques, idees i conceptes, perquè aquests jugadors estan absolutament col·lapsats. Però car, qui és el guapo que s'atreveix a deixar la tranquil·litat de casa seva per venir a un polvorí? Trobaran un altre pastor de vaques per intentar treure vi enlloc de llet? La veritat és que no ho sé. Però dubto molt que en Laporta no decideixi fotre'l fora avui mateix. I és que encara que dissabte sigui el partit contra l'Atleti, això ja està sentenciat.

Són massa partits jugant de pena. Només dos, el primer contra la reial Societat i el de diumenge contra el Llevant han estat salvables. Apart d'això, es més. partits fent el ridícul en defensa, sense control del mig del camp, sense rematada a porteria. Quan no és un el que juga fatal, el dia següent és un altre. I per molt que estigui bé donar oportunitats als joves, ara mateix no se'ls pot demanar que siguin exemple i motor de res, ja que no paren de rebre pals en forma de derrotes o empats (que en el ca del barça, és el mateix que una derrota). 

Les decisions que ha pres Koeman han estat tan desencertades que no pot haver altra sortida que l'acomiadament. Fitxar Luke De Jong amb l'excusa que falta un 9, és incomprensible si no és pel fet que és holandès. I això em fa molta ràbia, i demostra que no hi ha projecte ni res. un armari amb potes que no encerta ni una. El retorn d'Ansu és esperança, però no és Messi encara i no es pot carregar a les esquenes un equip que ara mateix és perdedor. Memphis, va fent, però a partir del minut 60 desapareix. Coutinho segueix sense demostrar res. I etc, etc.

Fan llàstima, molta llàstima. I sap greu perquè tampoc és un mal equip, i els altres també ho fan malament. Però és que no donen marge a il·lusionar-se gens. Quan sembla que sí, va i te'n claven tres com si res. aquí, un cop més, l'únic que il·lusiona és l'equip femení. Quatre partits, quatre victòries, 26 gols a favor (5 de mitjana) i zero en contra. Pim pam. A veure si troben un Lluís Cortés pel masculí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada