dissabte, 25 de març del 2023

AIXÍ NO ERA

El món al revés. Enlloc del Barça masculí aprendre a jugar com el femení, està passant justament el contrari. Portem uns quants partits en què les noies estan començant a jugar amb foc i la cosa no acaba de rutllar.

Evidentment, la lliga no perilla, perquè fins i tot jugant així, guanyen tots els partits, però a Europa no poden fer el mateix. Mirem aquests dos últims partits.

Dimecres jugaven l'anada dels quarts de la Champions. Havíem tingut molta sort en el sorteig iens havia tocat l'equip més fàcil dels tres possibles rivals, la Roma. El partit va acabar 0 a 1, però clar, amb la superioritat que se suposa que tenen les nostres jugadores, i que de fet és veritat, són molt més bones i tenen més experiència en Champions, és un resultat penós. La segona part la van jugar com els nois, és adir, no van jugar a res. Tocar la pilota i poca cosa més. Fins i tot els minuts finals, la Roma va intentar empatar i ens tenien tancades al nostre camp, i a sobre cometent errades de passada clamoroses. A la Roma la guanyarem, clar, però a semifinals, si teòricament ens toca el Lió, ja estem llestes, ens fotran una altra repassada iens quedarem sense final!

Per cert, parlant del Lió, van perdre a casa amb el Chelsea, de manera que potser cauen eliminades! I ja sabem què va passar la darrera vegada que no van arribar a semifinals, que vam guanyar la primera Champions. Ara bé, està clar que caldrà jugar molt millor, perquè siguin eles franceses o les angleses, o espavilem ens foten fora.

I avui tocava el partit de lliga contra el Madrit. Partit dominat, com tos, però amb errades, imprecisions i poques ocasions reals. de fet, hem guanyat 1 a 0 per un penal quan quedava un quart d'hora, penal que la veritat, també podria no haver-lo xiulat, molt rigorós. Total, que estem jugant amb foc. O comencen a jugar com saben (o sabien) o no guanyarem a Europa.

Centralitzant mirades en jugadores, ens segueix faltant la killer de l'àrea. Osholala ho és, però ja se sap, per fer gol, n'ha de fallar cinc. I si com darrerament, no generem tantes ocasions, els números no  li surten. I la Geyse, què voleu que us digui. Ja se sap que no em va agrada el fitxatge, és jugadora més estil del Madrid que nostra. I que no sigui titular no ho paeix bé, és molt egocèntrica. Espero que aquest estiu surti i vingui una davantera golejadora de veritat. Avui la Patri no tenia el dia... I una cosa que no he entès és l'entrada a pocs minuts del final, de la Vicki. A veure, Jonatan... No la fas jugar MAI, ni quan guanyem 5 a 90 a l'Alhama. I avui, amb un ajustat 1 a 0 contra el Madrid, la poses als minuts finals. No sé, una mica incoherent, no? A favor de que tingui més minuts, evidentment, però una mica de cap, si us plau... A veure aquesta setmana com va el partit de tornada al Camp Nou, i qui serà la rival de semis.