dimarts, 9 d’abril del 2013

EL LAVABO DE LA MOLA

Avui per coses de la vida he pujat a La Mola amb un grup de nens. Una excursió maca, tranquil·la si es fa sense la companyia de 50 personetes de 9 i 10 anys, molt distreta si es fa amb aquesta companyia.
Ha anat força bé, pujada en 90 minuts, que déu n'hi do! Un cop a dalt, sempre hi ha algú que té ganes d'anar al lavabo. Normalment, els arbres de la zona són esplèndides letrines, però la nena en qüestió, amb un problema de bufeta, he pensat que bé mereixia entrar al lavabo del restaurant.
Un cop dins, a l'estar la porta del lavabo tancada, he preguntat al senyor que era a la barra si ens podia obrir, i m'ha contestat que ho sentia molt, però que estava espatllat i en obres.
Ja és mala sort!!!
Però clar, la qüestió és que l'any passat, vaig pujar amb un altre grups de nens, i en una situació molt similar, ens van dir el mateix, que el lavabo estava en obres. Davant d'aquest fet, jo penso en tres opcions:
1ª: realment el lavabo torna a estar espatllat i l'estan arreglant. Ja és mala sort agafar dos moments en què està fora de servei. hauran de fer bones reparacions si s'espatlla tan sovint.
2ª: el lavabo continua espatllat des de l'any passat. En aquest cas, potser els que l'han de reparar s'estan "columpiant" una mica... potser haurien de canviar d'empresa de reparacions, si els costa tant arreglar-ho.
3ª: no li dóna la gana de què els excursionistes utilitzin el lavabo. Home... entenc que si entren cada dia 200 nens i nenes, doncs de vegades fa una mica de mandra... Però clar, és que allà tampoc tens moltes opcions d'evacuació...
Suposo que l'opció correcta és aquesta, perquè a la web del restaurant, no hi ha cap nota que digui:
"Feu pipi abans de venir que el lavabo no funciona"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada