dissabte, 13 d’abril del 2013

VINE TU I EM TREUS

Caram, quina setmaneta més animada catalanament parlant...
Vam començar diumenge adquirint la pel·lícula de Fènix 1123 que donaven amb l'ARA (previ pagament, és clar). El cas de l'Èric Bertran, que ja em va agafar amb consciència plena de la situació del país, el recordo especialment. Encara ara no entro al DIA sota cap concepte!
A continuació es fa tremendament popular un vídeo casolà al youtube d'una noia andalusa que explica perquè no s'ha de tenir odi als catalans. Simptomàtic que d'una cosa tan normal se'n faci tant de ressò a tots els mitjans de comunicació.
Aquesta mateixa setmana, 20 anys de l'assassinat d'en Guillem Agulló (ni oblit ni perdó). Han estat també dies de molts records, i llegint els reportatges que se n'han fet, te n'adones de la injustícia feixista que encara ara ens governa.
I finalment, la nova sentència contra l'ensenyament en català, que diu que si un sol nen demana la classe en castellà, doncs els altres 24, 25, 26... es foten i toca fer classe en castellà. Ja, ja, ja, ja, ja... com m'agraden aquestes provocacions, perquè almenys fa que els catalans de sofà tornin a alçar-se de nou! El què cal és que no tornin a seure!
En Joan Tardà, d'ERC, que de tant en tant en fa alguna de bona, es fa expulsar del congrés (els altres diputats el segueixen) per parlar en català. Gran moment quan, increpat per un diputat del PP li diu"Vine tu i em treus". És boníssim!
En parlarem de tot plegat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada