dimarts, 23 d’abril del 2013

TARD O D'HORA HAVIA DE PASSAR

Quatre a zero. Només quatre a zero. I ara sí que la remuntada és una d'aquelles utopies oníriques que apareixen de tant en tant a la vida. I malauradament, no hi ha res que em sorprengui. Ja havia comentat altres vegades, a 90 minuts més l'afegit (octubre) i a Tribunero (gener) que aquest Barça no funcionava, i era una cosa que portava dient des de l'inici de temporada.
Tenim un equip tècnic mediocre, que no té capacitat de reacció; no sap gestionar la banqueta, i no sap mostrar altra manera de jugar quan s'enfronta a equips que saben defensar-se. I em sap greu per l'entrenador, que ha passat una malaltia molt greu, però tenint l'historial que tenia, potser s'hauria d'haver optat per un altre entrenador.
No s'ha xutat en tota la primera part, difícil fer un gol, així. Un Messi lesionat, que es notava que no jugava al 100%, però tots han xocat amb una defensa ben ordenada. Llàstima que no puc queixar-me del Cesc, ja que avui no ha jugat. Clar, és que no han fet un canvi fins que la catàstrofe ja estava feta.
I el Jordi Alba? També vaig parlar del seu caràcter a Osasuna (agost). És un macarra, i el què ha fet al final del partit no era groga, sinó vermella. No es pot actuar així. a més, sabia que si veia una groga, no jugava la tornada. Per tant, a més, és un covard.
Ja se senten els que diuen que a aquest equip no se li pot retreure res, que ens han donat molt, etc. Com que no? Sabeu el què cobren per a entrenar? Per jugar? A veure si no se'ls ha d'exigir que juguin dignament... que no són voluntaris de ONG's! Cobren el què mai veurem en la nostra vida! Com que no se'la pot criticar? Sí home!
Ja només ens queden dues esperances:
- Que dimecres que ve jugui la Moreneta amb nosaltres
- I si no pot ser, que guanyi el Bayern la Champions (ja m'enteneu...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada