diumenge, 20 de gener del 2013

TRIBUNERO

Per ser tribunero, no sé si neix o es fa. Jo no me'n considero massa, tot i que de vegades, ve de gust ser-ne una mica, per trencar rutines i fer una mica de crítica destructiva.
Ahir el Barça va patir la primera derrota (en lliga) de la temporada... I ÉS QUE JA HO DEIA, JO! Recordo al principi de les competicions que deia (en veu alta) que no m'agradava massa aquest any com jugaven. Però clar, com que guanyaven tots els partits, semblava una mica poca-solta. Després, ja vaig veure una mica de canvi en el joc, arribant a aquest mes de desembre i mig gener, que van jugar tan i tan bé. Primera reflexió: el millor joc, quan no hi era Tito per la malaltia.
Aquesta setmana passada , va i empaten a casa contra el Málaga a la copa, complicant-se el pas per a les semifinals. Primer avís.
I justament quan el Víctor Valdés anuncia que no renovarà contracte, va i li fan tres gols. Apa, que no li cauran crítiques com quan va començar a ser el porter de l'equip! Així que tenim polèmica servida...
No oblidem que també ha estat la setmana que el Guardiola diu que entrenarà el Bayern... Realment, ha estat una d'aquelles setmanes de les d'abans, de les que "l'entorn" no parava de ficar-se a tot arreu.
Evidentment, no dubtarem de l'equip i continuarem endavant... a no ser que dijous que ve no guanyin el Málaga... què passarà llavors???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada