diumenge, 21 de juny del 2015

JURASSIC WORLD

Per casualitats de la vida, aquest cap de setmana, coincidint amb el final de les classes, m'he pogut regalar una sessió de cinema. Per molt que mirés la cartellera, tenia molt clar quina era l'escollida. Tocava superproducció. Tocava deixar-se portar per l'emoció i les aventures. Res de reflexionar. Res de debats. Una setmana després de la seva estrena, tocava Jurassic World.
La quarta entrega dels dinosaures comença uns quants anys després de la primera de totes, amb el parc temàtic en ple funcionament. Tot sembla molt controlat, però clar, en qüestió de dinosaures carnívors, res està controlat, i menys quan en creen un híbrid genèticament insuperable. La pel·lícula té un crescendo impressionant. Segurament alguns criticaran que és molt tèbia al principi, amb poques emocions i després vénen totes de cop. Però potser és aquest motiu el què fa que els últims 20-30 minuts siguin increïbles. I la lluita final magnífica. Així que objectiu complert.
Per cert dos comentaris que no tenen res a veure amb la pel·lícula.
1- Vint minuts d'anuncis, VINT! Ha estat exasperant!!! Per veure anuncis em quedo a casa!
2- La feien en català a l'Heron City. Només vint persones a la sala. Si nosaltres no omplim els cinemes en català, cada vegada en seran menys, punyeta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada