dilluns, 25 d’abril del 2016

A LA SISENA, LA VENÇUDA

No ha estat fins la sisena temporada que he aconseguit veure en temps real un episodi de "Joc de trons". Primer van ser els llibres (genials, fantàstics...) Després va ser la sèrie de tv. Com que no sóc amant de la pirateria i no disposava del canal corresponent, sempre he anat veient cada temporada un any més tard del què s'emetien, esperant la seva estrena en dvd. Per ara així ho havia fet. Però un canvi en el contracte de la companyia ha fet que pugui veure la nova temporada "en directe". Un intensiu de la cinquena temporada i avui hem gaudit del primer capítol, que com no podia ser d'altra manera, no ha decebut gens, ja que ha tingut de tot.
Cal dir que l'única cosa que no em fa el pes són les llicències que s'han pes respecte les novel·les originals, ja que per tal de tenir més capítols, han hagut d'inventar-se noves trames que donessin joc. I no sé què farà en George R. Martin quan acabi el setè volum. Si tindrà en compte algunes de les novetats que han fet a la sèrie o seguirà anat a la seva, provocant un caos entre els seguidors.
A banda d'això, res més a dir. excepte coses bones. M'encanta la història, els girs inesperats (tot i que alguns em facin enfadar), la manera de narrar-ho, tot plegat. Després d'El senyor dels anells, em quedo amb la Cançó de gel i foc, sense cap mena de dubte. I pel què fa a la sèrie, la caracterització dels actors és genuïna. És impossible imaginar-se altres rostres a aquests personatges, alguns d'ells molt emblemàtics. Algunes frases ja formen part de la cultura del segle XXI, com "S'acosta l'hivern" i moltes més. Ara, a gaudir aquestes deu setmanes de la sèrie, i a esperar el llibre que posi fil a l'agulla a una història fantàstica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada