dissabte, 16 d’abril del 2016

CAIGUDA LLIURE


Me'n vaig estar de fer cap comentari en calent. Dimecres a la nit tenia moltes ganes de deixar anar tot el què em venia al cap després de caure eliminats per l'Atlético de Madrid a la Champions. Però no ho vaig fer. Fins i tot he deixat passar alguns dies més, a veure si aconseguia que les meves frases no fossin tan passionals.
Crec que l'objectiu està assolit. Ja no em bull la sang. La ràbia i indignació ja han deixat pas a la decepció. Però noto una nova fase: la indiferència. 
És veritat que tenim opcions de guanyar dos títols, entre ells la lliga, i això està molt bé. Però venint la temporada passada, d'una dinàmica guanyadora i sobretot d'un entorn mediàtic mediocre, doncs els culés anem amb el cap baix. La Champions és la Champions. I encara que sigui un motiu poc intel·ligent, és evident que la presència del Madrid a les semifinals fa més gran la ferida. Sí, volem que perdin, és clar. i què?
El tema de l'entorn mediàtic fa referència als periodistes. És evident que és la seva feina, i que el seu objectiu és vendre diaris, o tenir audiència, però és que han lloat tant l'equip durant to l'any, que s'han passat de rosca. I en això tenia raó l'entrenador: "deixeu de parlar de rècords d'imbatibilitat, que no serveixen per res; només els títols tenen importància". Però que no vingui a sobre ara alguns dient que només ens queixem ara que hem perdut, perquè les mancances del Barça actual, són les mateixes que ja denunciava abans, només que llavors, ningú escoltava.
Tema clau: quants jugadors del primer equip tenim? Apart dels onze habituals, posem Arda i Sergi Roberto? Algú més? Amb tants poc jugadors en qui confiar, és difícil aguantar l'exigència de tota una temporada. No pot ser que sempre juguin els mateixos, i que quan hi hagi problemes, mires la banqueta i no veus solucions.
La qualitat dels jugadors i els seus "baixons": Hi ha jugadors que omplen però no decideixen, com és el cas de Jordi Alba, el mateix Arda... Si Rakitic no està bé, posem Sergi Roberto, que sembla més motivat. Neymar? Per mi és una venda clara. El venem, i amb els diners comprem dos davanters bons, i així tenim suplents pels de davant. No podem perdre Ter Stegen, seria un gran error!
I finalment, què hem de fer? què passarà en els propers dies? Serem capaços de tornar al nostre nivell? Faran un cop de puny a la taula i jugaran com saben? O seguirem veient aquest equip desganat i sense esma que no remata entre els 3 pals quan és l'única opció de seguir endavant? Ja veurem. Sigui com sigui, ja n'hem perdut una.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada