diumenge, 3 d’abril del 2016

LA FLOR

"Una flor no fa estiu" seria la frase feta que podria acompanyar la victòria del Madrid en el partit de futbol amb el Barça. Continuen tercers, a set punts de l'equip culé, i ho tenen magre per aconseguir guanyar el títol de lliga. Per molt que avui hagin guanyat, això no vol dir que guanyin el proper, o l'altre o res de res. Perquè una flor no fa estiu.
Però també podríem dir que algun dia havíem de perdre "la flor que teníem al cul". I és que han passat moltes coses en aquesta temporada que no deixen de fer sorprenent el fet que estem en disposició de guanyar de nou el triplet. La lliga, molt ben encarada; la copa, a un partit de tenir-la; i la Champions... bé, la Champions ens ho haurem de treballar més, però per ara som vius. L'altra cosa increïble ha estat aquest rècord de partits sense perdre (39!), que han assolit fins avui. A veure qui ho supera, o més ben dit, quan se supera.
Ja ha sortit el culé pessimista!! Com pot ser que per haver perdut un partit, ja estiguem desmereixen tota la feina? Doncs està clar, perquè encara que ens vinguin totes de cara i que estiguem tan bé com deia, fa ràbia perdre a casa contra el Madrid. I qui digui el contrari és que desvarieja... Pot ser just o injust, merescut o no, però toca els nassos, i de quina manera! Així que no és per criticar, sinó que és una emoció visceral que et fa passar una mala estona. Quan dimarts guanyem a l'Atleti per 4 a 0, ja se'ns passarà. Ehem...d'això... perquè guanyarem, oi? No començarem ara amb els dubtes, oi? Doncs sí, és clar que sí! Perquè vull constatar que:
- Em molesta el jetlag dels partits amb les seleccions. Avui els sudamericans estaven encara a l'avió, sobretot el Neymar.
- Altra vegada queda clar o que no tenim banqueta o que l'entrenador no se'n refia. No tenim recanvis quan juguem els partits importants? Amb l'Arsenal ja va passar. Allà, cap canvi. Avui, un, i que ha estat cabdal per la derrota, ja que hem perdut el control del partit. En aquests partits només confia en els onze de sempre. Com pot ser? No tenim qualitat a la reserva? Què passa amb Sergi Roberto? Arda? Vermaelen, Bartra... fins i tot Munir? Són jugadors que només poden jugar contra equips de menys qualitat que els potents? Doncs tenim un problema MOLT GROS.
- Necessitem un lateral esquerre com Abidal, és a dir, bo sempre i que no sigui un quinqui.
- Si us plau, que Ter Stegen no marxi. És el futur.
I fins aquí les sensacions després del Barça-Madrid. Esperem que la derrota hagi estat un flor enmig del desert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada