dilluns, 22 d’agost del 2016

INTENSIU

Després de tot un 2016 sense aparèixer, durant aquesta festa major he tret la camisa de l'armari i m'he disposat a donar un cop de mà a la colla i viure de nou sensacions castelleres. El cercavila del dia 15, els dos assaigs a plaça, el pilar caminat (que per cert va arribar), la diada de completes (o es diu vigílies?), i és clar, la Diada de Festa Major, aquest any traslladada a dissabte a la tarda.
Aquest canvi d'horari, era intrigant. Sigui qui sigui el motiu veritable, al final va anar bé, per patir menys calor (o la mateixa però sense el sol) i pel dinamisme de l'actuació.
Sobre l'actuació de Vigílies, comentar que va se el meu primer 9 de 7 (que és llarg, redéu!), i el pilar de 6 carregat, que amb molt mala fortuna, va anar a parar sobre la meva closca (entre d'altres), i donar-me un bon cop i una mossegada de llengua. Res complicat de païr.
Abans de comentar la gran actuació de la Diada de dissabte, fer un breu esment dels Castellers de Vilafranca, que ens van regalar el 3 de 8 per sota, descarregant-lo a la plaça on l'any 2000 la Vella de Valls el va carregar. No deu haver-hi moltes places al país que hagin vist aquest castell dues vegades, i menys per dues colles diferents. Quin castellàs... Quins records del nostres aixecats per sota, sobretot de les patacades.
Però aquest ja no el fem. Tenim altres reptes, i aconseguits, com va ser descarregar junts el 3 i el 4 de 9 amb folre per primera vegada aquest any. El 3 havia caigut una setmana enrere en una actuació, i de fet, se'l veu insegur i tendre. Però es va descarregar. I el 4, per ser el primer, molt i olt bé. A la soca es va patir molt menys, i de fet, a totes les posicions. Que bé descarregar aquests dos castells. La colla segueix demostrant que té la capacitat de seguir sent colla de nou, i que no fa passes enrere, sinó que almenys es va igualant any rere any. El salt a la gamma extra és un somni molt bonic que desconec si arribarà o quan arribarà. Sé que es treballa, i que el concurs és molt concurs. Harem de seguir amb atenció els propers assaigs a veure per on van els trets.
Però ara mateix, a gaudir del moment casteller gracienc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada