dijous, 1 de setembre del 2016

600

M'imagino l'antic cotxe anomenat "sis-cents", fent camí per una autovia. Pel seu costat, l'avancen centenars de vehicles a una velocitat endimoniada, però ell, xino-xano, al seu ritme, sense córrer, va fent camí, a poc a poc, però arribant també al seu destí.
El mateix passa amb aquest blog, el dia de l'entrada número 600, tot i que val a dir, que sembla que hagi agafat velocitat de creuer, donat que en un mateix any, ha viscut l'entrada 500 i 600... deu n'hi do! I això, a poques setmanes de celebrar els deu anys que es va obrir... com passa el temps, i que en passen de coses en aquest temps!
Aquesta entrada número 600 coincideix a més amb el primer dia de setembre, i per tant, d'un nou curs escolar. Un curs que es preveu trepidant, tant a nivell de grup-classe com a nivell d'estructures de centre. Esperem que tots dos àmbits aconsegueixin el millor!
Per altra banda, recordo de nou que quan va ser l'entrada 300 (que coincidia amb els 300 anys del 1714) comentava que esperava que 300 entrades després ja fóssim independents.
Apunt 1: doncs no, no ho som. Quina decepció, no?
Apunt 2: el comentari va ser fet tenint en compte que havia necessitat gairebé 6 anys en arribar als 300, i per tant, el càlcul seria en anys, no? Pensava en el 2019. Ostres, massa lluny al meu gust. tenim pressa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada