dissabte, 3 de setembre del 2016

ELLS, A LA SEVA

A pocs dies d'una nova Diada Nacional, on un altre cop sortirem al carrer a demostrar què és el què volem, el què em mou a escriure aquesta entrada és el poc encert d'un determinat grup polític: Iniciativa per Catalunya.
Segurament han fet aquestes declaracions perquè ja fa un parell d'anys que viuen amagats darrere altres sigles, ja que es presenten en coalició amb altres partits per tal de seguir traient vots, donat que sols els passaria igual que a Unió.
Han dit que ells no anirien als actes de l'ANC de la Diada perquè els seus votants, el seu artit no se sent representat per aquest acte, no s'hi senten convidats, no va amb ells.
Però a veure... a aquestes alçades del procés, encara es pensen que això va de partits polítics? De debò són tan cecs que només es miren el seu melic o senzillament són rucs? O les dues coses? O és inutilitat?
El explicarem una vegada més. En els darrers actes de la Diada, a les manifestacions de 2 milions de persones, o milió i mig, és igual... quantes persones hi anaven com a partit polític? Dins d'aquesta munió de gent, ni ha homes, dones i nens, de dretes i esquerres, heteros, homos i bis, gent que vota i gent que no, gent que odia els polítics i gent que encara se'ls creu, avis, pares i fills, blancs, negres i d'altres races, de totes les religions... continuem?
De debò, ells com a Iniciativa "no se senten representats"? Es creuen que va d'això? Si fins i tot alguns dels seus aliats han dit que hi aniran, que potser, o que hi ha més motius per anar-hi que no pas per no anar-hi. aquesta gent no pensa, són encara als anys 80 o 90, amb els adhesius de "Nuclear? No, gràcies".
El país va més ràpid que ells (i això que va lent)... No dubto que hi haurà votants i militants d'IC a la Diada. Però dirigents com ells, i com els sobiranistes en olts moments, són els que fan treure de polleguera a aquests gairebé dos milions que el dia 11 tornarem al carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada