divendres, 2 de setembre del 2016

MASCOTAS

Acabem l'estiu aprofitant el dia de l'espectador amb una altra pel·lícula destinada al públic infantil: Mascotas. Vol explicar les aventures que viuen un grup d'animals domèstics un cop els seus amos marxen a treballar. Què és el què fan? Què pensen? L'aparició d'una nova mascota en una casa on ja n'hi havia una provoca el conflicte que donarà peu a tota la trama.
Acostumat a les pel·lícules Pixar i Disney, aquesta m'ha sabut a poc, molt poc. Té alguns moments graciosos, algun acudit divertit, però en línies generals és força mediocre. Tenen sort que als nens els agrada tot, i quan surten la seva opinió és favorable. Però segur que d'aquí uns mesos, encara recordarem Buscant la Dory, Zootrópolis... mentre que aquesta ja la tindrem al forat dels records perduts.
He visionat dos tràilers. El primer, és tot el començament de la pel·lícula i en cap moment tens idea de què anirà. Si veus aquest tràiler i després la pel·lícula, et semblarà que són dues coses ben diferents. El segon tràiler, al contrari, et fa un resum complet de tota la història; de manera que si veus aquest segon tràiler, ja no cal que la vagis a veure.

Tràiler 1:

Tràiler 2:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada