dimarts, 27 de setembre del 2016

THE WALK

L'any passat va caure a les nostres mans la possibilitat de treballar, gràcies al material proporcionat pel Museu dels Invents de Barcelona, el món dels inventors. Dotze experiències, dotze inventors, dotze invents... Que podíem treballar amb un grup-classe. Va ser una molt bona experiència.
Una de les propostes duia el nom de "Look forward". L'objectiu era el de fixar-se bé l'objectiu que vols aconseguir i anar sempre en aquella direcció per tal d'aconseguir-lo. I com a exemple, ens presentaven en Philippe Petit, un equilibrista francès que va creuar fins a set vegades, la distància entre les torres bessones de New York, caminant per sobre un cable.
Fins aquell moment, desconeixia totalment aquesta proesa (aquí podríem parar un moment i fer-nos adonar de quantes coses que desconeixem... ) I casualitats de la vida, per aquelles dates s'estrenava al cinema la pel·lícula "The walk" que explica com van poder realitzar aquella proesa.
Finalment, he vist la pel·lícula, i per haver estat dirigida per en Robert Zemeckis, podríem dir que és una pel·lícula molt normaleta, gairebé no es nota que l'hagi feta ell, tal i com ens ha acostumat a més espectacularitat. 
Tot i això, el moment culminant de la pel·lícula, que és clar, és el passeig entre les torres està molt ben mostrat, i tot i saber que acaba bé, et manté en tensió tota l'estona. Tot el film gira al voltant d'aquest moment, són minuts i minuts de metratge amb un objectiu clar, i la veritat és que va força de cara a barraca. Així que com a pel·lícula està bé, tot i que no té grans pretensions, encara que l'espectacularitat de les escenes dalt de les torres són genials. El u`q realment atrau és saber que és una història certa, i seria interessant saber quin percentatge de persones que havien vist la pel·lícula, van acabar buscant a google o youtube aquesta gesta. Jo ho vaig fer en aquell moment en què el vaig conèixer i ho he tornat a fer ara que he vist el film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada