dimecres, 21 de desembre del 2016

WALKING DEAD - Z

Com comentava a l'anterior entrada, els dilluns coincidien a a petita pantalla les dues sèries que volia seguir (ja és mala sort). Les dues a més, van fer l'últim episodi de la temporada el mateix dia. De vegades en veia un en directe i l'altre més tard, o ho feia al revés. Depenia del meu estat anímic. Una era Merlí, i l'altre, The walking dead. Ja veieu que són estils molt semblant, l'una i l'altra (😁😁😁)
Així com comentava que la segona temporada de Merlí havia estat per sota de la primera, aquesta ració de zombis també ho ha estat, però de les sis anteriors!! No m'ha agradat massa, sobretot pel muntatge que han fet. Cada un dels capítols l'han dedicat a un personatge o personatges concrets, de manera que es perdia la visió coral de la història, perdies el fil temporal perquè se suposa que tot passava gairebé a la vegada... I si tenies la mala sort que la història no t'enganxava, l'havies d'aguantar els 45 minuts. segurament, fer cada capítol barrejant-ho tot hauria estat potser una mica embolicat, però haurien de trobar el terme mig. Hi ha hagut capítols molt interessants i emocionants i altres francament avorrits. I clar, queda la sensació de que no s'ha avançat massa en la trama, com si s'hagués tractat d'un sol capítol mooooolt llarg. Bé veurem com ho continuen a la primavera, si segueixen el mateix estil o no, però tal com han deixat el grup, serà difícil.
Un apunt terrorífic: quan un marrec de vuit anys et diu que ha vist un capítol d'aquesta sèrie amb la benedicció del seu pare... Això sí que fa por!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada