divendres, 22 de març del 2019

INVASIÓ A LES ESCOLES

Avui divendres ha succeït un fet que trobo deplorable. Amb aquesta set de ràbia i odi cap al nostre país per part de tot l'estament polític i governamental espanyol (i ciutadà), els mossos ahir van iniciar la recerca del groc a algunes escoles i instituts. Van entrar, uniformats i van regirar armaris i calaixos de mestres buscant llaços grocs. Van eliminar-los d'allà on els van trobar. Fins i tot es dóna el cas de què si el trobaven pintat en alguna paret l'esborraven. És tal la ceguesa rabiosa, que fins i tot van esborrar pintades que no els semblaven bé (llaços amb a senyera que s'havien pintat per una festa set anys enrere, i per tant no tenia relació amb els fets actuals). O també es va donar el cas de que diguessin, quan passaven per un passadís on hi havia decoracions dels nanos amb tores de colors, que hi havia massa groc.
Fa un temps ens en rèiem, dient que prohibirien el color, però la veritat és que cada vegada ens apropem més a aquest moment.
Com és possible que es regirin armaris buscant llaços grocs... Que no tenen feina? No hi havia cap cdr per estomacar? No hi havia cap feixista d'ultradreta per protegir? Doncs llavors, anem a treure el groc, no fos cas que els nens no votessin unionista d'aquí uns anys. La veritat és que tinc ganes de dilluns per decorar la sala de mestres...
I per molt que actuïn per ordre de la justícia espanyola... Què estan fent els nostres polítics? Avui sentia el president Torra discutint amb uns cdr's sobre això i demanava respecte per la seva persona. És que fins i tot traient els llaços, ara l'investiguen per inhabilitar-lo! Però ja ho hem dit moltes vegades. Els catalans vam posar aquest govern al capdavant del país per aplicar el mandat del primer d'octubre, i quan es van presentar, ja teníem presos i exiliats. Si no estaven disposats a córrer aquests riscos, doncs no haver-se presentat.
Els mestres, a les escoles, seguirem explicant als infants què és la llibertat d'expressió i quins són els seus límits, que segur que no són els mateixos que tenen els "demòcrates" espanyols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada