dissabte, 23 de març del 2019

ELS CRIMS D'EN GRINDELWALD

Cinc! Diuen que volen fer cinc pel·lícules al voltant dels personatges de "Animales fantásticos".
Uffff... He de dir que després de veure la segona, només tinc una cosa positiva: que al final, no vaig anar a veure-la al cine com tenia previst aquest Nadal. És veritat que aquests dies vaig cansat i que per tant, que en alguns moments tanqués els ulls, pot ser efecte d'aquest cansament, i posar-se a veure-la a quarts d'onze no és molt bona idea. Però un sisè sentit em diu que en altres circumstàncies no se m'hauria caigut el cap, però que la sensació final seria la mateixa: No cal seguir, de veritat.
L'univers Harry Potter és gran i un dels nous clàssics de la literatura i el cinema. Això és indiscutible. Però aquest intent de seguir estirant la beta no enganxa gens. La primera part, encara tenia certa gràcia, on personatges nous vivien aventures màgiques amb un vocabulari ja conegut. Però en aquesta segona part, han volgut enllaçar personatges amb els de les arxiconegudes novel·les. Així, ja apareix en Dumbledore de jove, una noia que tots els números de convertir-se en la Nagini, poquet, però també la joveneta Mc Gonagall, i el cognom Lestrange planant per allà. Han volgut jugar carta segura, i posant sobre la taula gent coneguda, potser li donaven aire a aquestes possibles tres pel·lícules més. Doncs no, no cal.
I la peli en sí, fluixeta. Comença bé, però s'embolica d'una manera molt exagerada, iniciant trames, reobrint les antigues i retorçant-les de manera que personalment, al final, ja no sabia perquè passaven les coses. La quantitat de gent que surt al pòster promocional ja avisa del què pot ser un gran número de personatges que no sabràs de quin bàndol estan. Una llàstima, perquè els actors i actrius no són pas uns aficionats, ni molt menys... però el guió és massa embolicat com per acabar la pel·lícula amb bon gust. I a més, acaba totalment amb el "continuarà..." que encara fa més ràbia.
Sembla que aquest any no estic massa encertat amb les pelis que miro. A veure si canvia la sort...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada