dilluns, 20 de juny del 2022

BOGERIA FINAL

Sempre els finals de curs són una bogeria, però poques vegades recordo que la bogeria fos tan gran. S'han ajuntat tantes coses... final de curs+final d'etapa+sisè+obra de teatre+Port Aventura+pintar la paret del pati+onada de calor. No sé si podria haver hagut algun esdeveniment més per acabar d'embolicar la torca. Segur que sí, però ara ja està. Xim pum.
Cinc anys després de l'última obra de teatre a l'escola, per fi hem pogut estrenar l'obra posposada el 2020 per la pandèmia. S'ha hagut d'esperar dos anys a la nevera per poder estrenar-se com cal a la sala d'actes. Algunes veus diuen, diuen, diuen... que no és el final de curs el millor moment per aquest projecte. Potser sí. Però per altra banda, no m'imagino aquest final de curs fent el projecte de l'energia, què voleu que us digui... Hauria sigut mortal.
El curs l'acabem a Port Aventura, una sortida que mai s'havia fet a l'escola i que quan ens fèiem la foto de grup al final, dèiem "fem la foto per demostrar que una vegada la nostra escola va anar a Port Aventura". Alguns parlen de la calor. Sí, calor, és clar, però més en fa a Barcelona o al menjador de l'escola. El problema més gran va ser la massificació. Hi havia moooooolta gent... la majoria, instituts (un 90%) i les cues eren interminables. Pensava que ens trobaríem gent, però no tanta. Calculava que hauríem pogut fer un parell d'atraccions més, però va ser impossible. Quin drama de cues... però les noies i nois van quedar molt contents. Jo no vaig tenir tanta sort. Em va tocar el Dragon Kahn per tancar la sortida, i de totes les atraccions "fortes" és la que m'agrada menys. Hauria preferit un Shambala, una caiguda lliure o un Furious abans que la clàssica del parc. Però què hi farem. A veure si me'n recordo per la propera vegada, de no tornar a pujar...
I acabem el curs, ja s'ha acabat. Començat amb mascareta i restriccions, acabat sense ella i una mica més alliberats, però extremadament cansats. I només faltava la calor. I sentir els polítics dient que sortim més al pati, com si fos diferent els 35 graus de la classe comparats amb els 35 graus del pati, i a sobre amb el sol. Colla d'ineptes... Però és ben cert que si les temperatures no baixen, alguna cosa caldrà fer abans que es comencin a desmaiar mestres o alumnes a totes les escoles del país.
Celebrem doncs que s'acaba el curs, que toca descansar, i tal dia farà un any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada