dijous, 25 de juliol del 2013

ANAR A MENYS, ANAR A MÉS

Aquest any és el que menys he anat als assaigs dels castellers (de gener a juny, per ser exactes). De fet fins a l'aniversari, havia anat a tres assaigs i una actuació. Un aniversari que en aquells moments es va convertir en la millor actuació de la història!
Llavors em vaig tornar a despenjar, esperant el final de curs escolar, com més o menys feia cada any. Però què va passar? Que la nostra bèstia negra, el 2 de 8 amb folre es va convertir en el nostre millor castell. Es va descarregar al Vendrell i a la sortida del metro de Guinardó enmig d'una sardinada!! I clar, ja em podeu imaginar... com pot ser que no assistís a aquesta mostra d'eficiència???? I a sobre... què diuen? Que preparen el 5 de 8 per Reus? El 4 de 8 amb l'agulla? El pilar de 6? Però què estava passant? Doncs que s'estaven recollint els fruits dels anys anteriors, que hi havia canalla nova i bona, i que per fi, la sort era amb nosaltres.
Així que sense augmentar tampoc molt el ritme d'assaig, vaig anar a aquestes actuacions i viure 3 torres de vuit més, el primer 5 de 8 descarregat i el primer 4 de 8 amb l'agulla carregat! Increïble!!
Ara s'ha fet el tradicional descans abans de festa major... però aquest divendres es comença a preparar el què pot ser la bomba: descarregar tres castells de vuit i mig a la mateixa diada: el 2 de 8, el 5 i el 4 de 8 amb l'agulla (o l'inefable 7 de 8). Quin "pedaço" actuació!! I de mica en mica, anar preparant el 3 de 9 per a quan arribi...
Qui ens ho havia de dir!!! Tampoc fa massa temps d'aquelles lluites per a aconseguir fer un quatre de vuit cada any... o quan es va perdre la torre de set... Només fa dos anys que la colla va anar caminant a Montserrat per a celebrar el primer 3 de 8 descarregat, i en dos anys, el pas que ha fet la colla no ha estat de gegant, no... bé, sí, però no ha estat un pas, sinó uns quants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada