dijous, 18 de juliol del 2013

ELS INÚTILS, NEIXEN O ES FAN?

Ha arribat el moment, ja no es pot demorar més. A partir de ja, el MEC, si vol viatjar en transport públic (sí, aquest que quan arriba el mes de juliol es pensen que ningú utilitza), ja li toca pagar. Entra en joc la T-12, un abonament que, després d'un pagament previ, permet als nens i nenes de 4 fins 12 anys fer un nombre il·limitat de viatges.
Però què passa? Que per a tenir aquesta T-12, els seus responsables van decidir que els nens havien de tenir el DNI. Genial, molt necessari, i tant... Però mira, per l'altra banda pensava que si es feia el DNI, potser amb sort, seria la primera i última vegada que se'l faria (el dni espanyol, és clar). Per a complicar una mica més la cosa, resulta que per a fer el dni per primera vegada, cal portar el certificat del padró i el certificat del naixement del Registre Civil. Així que vinga, a fer tràmits, a demanar papers, i així van passant els dies...
Finalment ja ho tenim tot. Demanem hora per fer el dni, anem cap a allà i... oooooooh... quin greu!! Resulta que el certificat del naixement hi ha un error... ooooh.... Allà on posa nom del pare posa "Carles Capellades", i a cognom "Sesé", I clar, ells (a comisaria) ja saben que el pare és "Carles" i els cognoms "Capellades Sesé".... però mala sort, no es pot fer el dni.
Així que gràcies a un funcionari inútil de m... que l'única feina que el motiva és anar a esmorzar i rascar-se la panxa, un funcionari que a l'hora de teclejar no sap el què es fa... doncs au, torna a començar tots els tràmits una altra vegada. VISCA!!!!
Sí, clar, que no tots els funcionaris són iguals, que això és mala fama, blablabla... A mi m'és igual si és funcionari o no ho és. L'únic que demano és que la gent que treballa faci bé la seva feina, i si algú és un inútil, doncs, la veritat, a dia d'avui, l'INEM és ple de gent més competent per a treballar. I segurament, si la gent treballés millor, aquest país i el del costat no serien tant de pixarrí com ho són actualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada