dissabte, 31 de gener del 2015

TRILOGIA COMPLETADA

Quaranta-quatre dies després de la seva estrena, i quan ja només la projecten en cinc cinemes i en horaris diversos, vaig poder gaudir de la tercera part de la trilogia de "El hòbbit".
L'últim episodi, La batalla dels cinc exèrcits, és com les seves dues antecessores, un regal per a la vista, oïda i cervell en la seva part emocional. Per a un seguidor de les històries d'en Tolkien des de que feia 2n d'EGB, és un plaer poder gaudir a la pantalla gran de les adaptacions dels seus llibres. Sense tenir l'èpica, glòria i majestuositat de "El senyor dels anells", la trilogia del hòbbit també ha estat magnífica... però clar, què he de dir? Evidentment que hi ha moltes llicències del Peter Jackson que potser no calia ficar a les pel·lícules, detalls que no existeixen en realitat, etc... però tampoc sóc tan purità. La primera escena del drac a la ciutat del llac i la batalla, de tres quarts d'hora impecables... uffff! Vaig a gaudir de l'espectacle i a deixar-me endur, així que objectiu aconseguit! Dues hores i 24 minuts que es passen en un plis-plas! I ara què...? Adaptarà el silmarilió??? Total, serien què? Dies i dies de pel·lícula!!!!

1 comentari:

  1. "Excellent Article.
    Cayman Leasing Providing capital for stability and growth, helping clients improve cash management and giving you control over the cost of change. For new and used vehicles. The vehicle is yours at the end of the term subject to a nominal transfer fee. With this product you are also responsible for managing your own vehicle expenses."

    ResponElimina